Medaljer

Foråret er i gang og jeg fik lyst til at lave en lille temauge, så her for i lige en lille samling flødekager.
God fornøjelse :)

Medaljer 5 stk:
200g Linsedej
250g Gul Creme
300ml fløde

glasur:
200g flormelis
50g cacao
2-4 spsk vand

evt. frugt og chokolade til pynt.

specialudstyr:
1. udstikker (rund, firkantet, hjerteformet eller hvad du lige har lyst til)
3. sprøjteposer
1. nr. 9 stjerne tyl

1. Rul Linsedejen jævnt ud og stik 10 forme ud. Bag dem på bagepapir i mitten af ovnen i ca. 7-8 minutter ved 200grader. Hold øje med dem, de skal være gyldne i kanten og faste i mitten. Lad dem køle af. 
2. Pisk Flødeskum af fløden og bland 50g flødeskum med din gule creme.
3. Kom resten af fløden i en sprøjtepose med stjernetyl, kom flødecremen i en sprøjtepose og lig dem i køleskabet.
4. Lav glasuren - den må ikke flyde hvis du ligger en lille klat på bordet. Kom glasuren i en sprøjtepose og sprøjt glasuren i en cirkel på 5 af linsedejsbundene.
5. Sprøjt en dobbelt ring af Fløde på hver af de 5 linsedejsbunde der ikke har fået glasur. Sørg for at få god højde på ringen, sammentidlig med at der er god plads i mitten.
6. Sprøjt flødecreme i fløderingen og lig en linsedejsbunden med glasur oven på hver.
7. Sprøjt en lille dut af flødeskum ovenpå og pynt med frugt og/eller chokolade.

Kommentarer